top of page

Plattsättning badrum

Plattsättning badrum - Kakla badrum

Plattsättning badrum är en konst i sig själv, och är du på jakt efter en bra plattsättare för att kakla badrum eller våtrum? Då har du kommit rätt.
Byggverket har pålitliga plattsättare som med sinnrikhet och stil förverkligar dina idéer hur badrummets färg & form ska se ut.

När man jobbar med plattsättning, är det viktigaste att man arbetar med att förhindra att fuktskador uppstår i badrummet, eller annat våtrum. Därför sker allt arbete av en legitimerad yrkesperson. Kvalité och säkerhet är det viktigaste för våra kunder, då fuktskador inte är något att hantera tanklöst med för en lekman.

Kompetens inom plattsättning för badrum

Under 80-talet ökade fuktskador i det svenska hushållen dramatiskt.
Den stora boven som stod i centrum för de ökade fallen i svenskarnas hem var bland annat.

  • Ett täckande lager ”vattenavvisande” belägg

  • Ökat duschande i det svenska hushållet

  • Kakelplattor utan tätskikt

  • Obefintlig fuktisolering

Denna typ av fuskarbete ledde till att branschregler sattes upp som ställer högre krav på kompetens samt kunskap för plattsättning i våtutrymmen.
Kvalifikationer som byggverkets plattsättare uppfyller. Det är viktigt att veta vad man gör som plattsättare. Fuktskador i badrum och våtrum är inte lika vanliga idag, även om det fortfarande sker. Mycket tack vare den ökade kunskapen inom branschen.

Vägen till ett lyxigt badrum går via plattsättning

Kakel samt klinkers i badrummet är ett sätt att få lite extravagans i vardagen. Som marknaden ser ut i dag för keramikplattor, är den gigantiskt i sitt utbud.

Det finns så mycket i färg, form jämte stil. Det är en kreativt mångbottnad brunn att det kan vara svårt att välja vad man vill ha. Så vad vill du ha?

Kanske välja klinkers som är mer tidlöst, eller varför inte satsa på något en retrostil. Marockanskt kakel är väldigt passande för den som vill ha orientalisk känsla. Tillgången av de mer livligare mönstren är högre bland den specifika stilen.

Det viktigaste är du väljer de keramikplattor som vill ha är nöjd med valet. Vi sätter upp dom med stil och finess så att inga fuktskador sker i framtiden med ditt badrum.

Valet av plattsättning för bad och våtrum

Är du mitt uppe i planeringsfasen i valet av klinker eller kakel för ditt nya badrum? Tycker du att badrummet behöver ett ansiktslyft för att se bättre ut? Eller har du valt vilken färg, mönster och stil som ska berika badrummet. Så behöver du inte längre tveka.

Kontakta Vagnvägens Bygg AB så får du den hjälp du behöver för en vällyckad plattsättning badrum.

ETT TRYGGT SAMARBETE
FÖR ERT BYGGPROJEKT

bottom of page